Un service laptop calitativ se numeşte OnLaptop.ro

2 Replies

Business

Onlaptop înseamnă soluția optimă atunci când vreți să redați viață laptopului dumneavoastră defect, să-l îmbunătățiți și să scăpați de problemele care vă împiedică să lucrați pe el așa cum ați dori. Tehnicienii noștri bine pregătiți pot diagnostica și repara orice problemă indiferent de marca și modelul laptopului pe care îl aveți.

service laptop

Curățare laptop de praf

Statisticile arată că 60% din laptopurile cu probleme se defectează din cauza prafului, iar noi vrem ca orice utilizator să înțeleagă că nu trebuie să aștepte până în ultimul moment ca să meargă la un service laptop Bucuresti pentru o curățare profesională. Chiar dacă avem impresia că ne desfășurăm activitatea într-un mediu foarte curat, prin modul în care este construit un laptop el va atrage particule de praf pe care cel mai probabil nu le vom observa.

Cei mai mulți utilizatori sunt extrem de surprinși să vadă ce păturică de praf se află sub carcasa laptopului, mai ales în zona ventilatorului. De aceea, recomandarea specialiștilor este ca orice laptop să fie curățat în mod profesionist cel puțin de două ori pe an. Curățarea are în vedere mai ales componentele interioare, decât pe cele exterioare și vizează în general sistemul de răcire, înlocuirea pastei termoconductoare și a thermalpad-urilor.

Ce se strică de obicei la un laptop?

Dacă ne referim la defecțiunile care apar în primii ani de funcționare și chiar în perioada de garanție, problemele sunt diferite de la o serie la alta și de la un producător la altul. De exemplu există serii de   laptopuri care au puncte slabe pe partea de balamale sau de video. Dar dacă ne referim la accidente, putem spune că cele mai frecvente probleme sunt legate de displayuri sparte, tastaturi nefuncționale, plăci de bază afectate de lichide scurse prin zona tastaturii, carcase ciobite sau sparte atunci când laptopul este scăpat pe o suprafață dură. Hard diskurile sunt extrem de fragile și pot ceda destul de ușor, chiar și la șocuri mai mici. De aceea recomandăm întotdeauna utilizatorilor să-și salveze datele importante pe medii de stocare externe (stickuri usb, hdd-uri externe, DVD-uri).

Succesul unei afaceri locale în domeniul reparațiilor

Există mai multe aspecte esențiale atunci când discutăm despre succesul unei firme de reparații laptopuri ce acționează pe plan local. În afară de profesionalismul, seriozitatea și pregătirea specialiștilor care efectuează reparațiile, putem enumera disponibilitatea în stoc a componentelor necesare pentru service, suportul, transparența și termenul de reparație.

 Pentru că vorbim despre o afacere locală, un centru de service laptop Bucuresti ar trebui să fie localizat într-o zonă foarte bună, unde clienții să poate ajunge ușor. Nu este obligatoriu, dar este de preferat. De exemplu, centrul Onlaptop este situat în zona Piață Iancului, în sectorul 2. Cu toate acestea, noi preluăm laptopuri de reparat din orice sector din București. Pentru acest lucru clienții ne pot suna la numerele (0761).431.(575) și (0761) 431 (576), unde vor afla exact ce trebuie să facă mai departe.

Cât costă să-ți repari laptopul?

Aceasta este prima întrebare care apare în mintea oricărei persoane care își dă seamă că laptopul său este defect și necesită service. Costurile sunt influențate de tipul laptopului, de componenta afectată și de gravitatea problemei. Lista de prețuri poate fi accesată direct pe site-ul nostru onlaptop.ro sau ne puteți contacta telefonic pentru a ne spune mai multe detalii despre problema pe care o aveți.

service laptop bucuresti

 Cine sunt clienții Onlaptop?

 La noi ajunge orice persoană care are o problemă cu laptopul, indiferent de natura sa. Cei mai mulți clienți sunt persoane fizice, dar avem și firme care ne solicita pentru diverse reparații. Ne bucură faptul că mulți clienți mulțumiți se reîntorc la noi în service pentru curățare periodică, probleme noi sau achiziție de componente. La fel, atunci când un client mulțumit aduce la noi un amic pentru reparație laptop, este pentru noi o dovadă că ne facem bine treaba.

 Care sunt avantajele competitive ale firmei?

 Suntem profesioniști și lucrăm cu o mână de specialiști foarte buni în domeniu. Avem experiență și în același timp suntem permanent conectați la tot ceea ce apare nou în domeniul reparațiilor. Utilizăm aparatură performantă, garantăm un termen scurt de soluționare a problemelor și mai ales calitate în tot ceea ce realizăm. Orice reparație este însoțită de garanție.

Ce vă propuneți pentru perioada următoare?

 Domeniul în care ne desfășurăm activitatea prevede numeroase provocări și asta ne place pentru că suntem oameni tehnici. Prin natura noastră căutăm cele mai bune soluții și suntem mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul reparațiilor și tehnologiei. Vrem să susținem și să creștem mai mult calitatea serviciilor pe care le oferim, să construim și să menținem relații frumoase cu clienții noștri, persoane fizice și juridice.

Încrederea este un pilon esențial în domeniul în care activăm, de aceea ne propunem să câștigăm încrederea clienților noștri, prin servicii de cea mai bună calitate. Vrem ca Onlaptop să devină un brand de încredere pentru cei din București.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

  1. Ioana Radu

    Numai eu stiu prin cate am trecut anul acesta cu laptopul. Ultima oara cand am fost cu el la service aveam ceva urgent de rezolvat (cu deadline fix in ziua aia) si m-am dus cu laptopul in brate la reparat, cu o moaca de miloaga :)). Il voiam reparat chiar atunci, in ziua aia, cat mai repede cu putinta :D. Am inteles atunci cat de necesara e mentenanta si de cate belele m-ar fi scapat daca as fi facut-o la timp.

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.