Unde mai e plăcerea dacă faci sex din obligație?

6 Replies

Dragoste si Sex

De cele mai multe ori, în relațiile lungi și în căsniciile prietenelor mele, a intrat deja dezinteresul pentru sex. Ce știu eu este că e imposibil să mai fii ca la începutul relației. Am discutat cu mai multe femei apropiate mie. Dar nici bărbații nu au fost scutiți de lege, pentru că în mare măsură ei sunt foarte vinovați de acțiunile pe care le face o femeie. Sunt de acord că într-un cuplu există loialitate și că de multe ori contează mult contactul fizic pentru a nu fi înșelate de bărbați, dar până la urmă unde e plăcerea dacă o facem la comandă?

Sex si dragoste

Și unde mai e plăcerea dacă faci sex la comandă?

Când zic “comandă” nu mă refer la a face ceva obligatoriu. Mă refer la genul ăla de poveste când femeia nu are chef nici să se dezbrace, darămite să stea cu picioarele în sus. Iar bărbatul o cere! Vrea, insista, dorește, fără să îi pese de ce îi zice nevastă-sa. Și totuși ea se supune. Că doar își iubește bărbatul, nu? Dar cum se simte, doar ea știe cu adevărat.

Am cunoștințe care se plâng de lucrul ăsta. Și eu zic că într-o relație, căsnicie și așa mai departe, ar trebui să existe în primul rând înțelegere. Sex cu forța nu se poate, dar atunci când ai un bărbat ce te bate toată ziua la cap, într-un final cedezi fără voia ta. Și eu nu cred că te simți atât de bine precum crede el. Însă iubirea, loialitatea, prietenia, e foarte mare și ți-e frică uneori să nu strici ambianța în casă. Mda, bărbații devin nervoși pe termen lung, mai ales dacă le refuzi accesul la foşconeață.

Sexul nu înseamnă doar să stai pe spate și apoi să mergi să ți-o speli

Dar oare nu trebuie să simți că vrei și tu? Eu știu că sexul face parte din nevoile fiziologice ale bărbaților și ale femeilor, dar oare de câtă plăcere te bucuri, dacă stai pe spate ( că doar așa trebuie) și după actul sexual mergi și te speli în scârbă? Bucuroasă că s-a terminat! Știi ce cred eu despre asta? Că nu-ți pasă de ceea ce vrei! Nu vrei să recunoști că sunt momente când nu vrei să fii atinsă, dar consideri că e bărbat… și trebuie să i-o dai de fiecare dată când o cere. Rahat! Nu e așa. Mai ales că mulți dintre bărbați sar direct la actul sexual, fără preludiu.

Sex din obligatie

Cum poți schimba situația? Impune-te!

Nu dețin secretele vieții și nici nu sunt vreo sexoloagă în domeniu, dar respectă-ți decizia și fă-l să înțeleagă ceea ce vrei. Dacă nu îi spui care-ți sunt motivele pentru care nu vrei să faci sex într-o zi anume, el nu se va opri din insistat.

Și vrăjelile cum că te doare ficatul, fierea, capul și alte mădulare ale corpului, nu îl vor face să înțeleagă că nu ești disponibilă. Nu te mai plânge, spune-i că nu ai chef din cauză că nu ai chef, nu te simți bine, nu simți nevoia… Și ai să vezi cum omul trece la preludiu. Logic că nu se va da bătut pentru că așa au ei microbul ăsta în sânge, dar măcar iei o pauză binemeritată și îl faci să te alinte. Și nu se știe… Apoi să vezi ce bine îi după o pauză de câteva zile. Nu degeaba se zice că mai răruț- îi mai drăguț. Articolul asta vine în susținerea celor câteva “amice” de-ale mele, care se plâng că sexul la ele în căsnicii a ajuns o obligație. Nu ești obligată dragă să faci sex. Așa că discută problema asta și cu el. Nu de alta, dar am impresia că eu doar sunt puțin mai norocoasă. Știu să comunic!

Sex din obligatie

Concluzie: Nu faci sex ca doar el să se simtă bine și fie el sex… i know, știu că nu e ca dragostea la care visăm toate, dar e dreptul nostru să ne impunem dorințele. Vrei preludiu? Te-ai plictisit? Spune-i! De multe ori, vinovată de situația asta e doar poziția pe care nu ai mai schimbat-o de câteva luni…

P.S: Mai există și alte metode în afară de comunicare? Ori majoritatea dintre noi acceptă toate astea de frica de a nu fi înțelese greșit? I dont know… și eu încă mai aștept răspunsuri. Însă tot ce ştiu e că o viață sexuală activă se menține din plăcere, nu din obligație, și nici de frica ca partenerul să nu te lase baltă.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

6 comments

    1. User Aniela Deby Post author

      Mda. Dar ești bărbat. Gândeste-te cum faci tu și spune-mi din punctul tău de vedere o părere despre ce ar face un bărbat. Nu e greu, că doar ai zis asta.

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.