Dubai, sunt în drum spre tine! #30dezileinDubai

7 Replies

Personale

În mod obișnuit nu prea îmi place să mă laud, dar pentru faptul că în următoarele 30 de zile mă voi afla în Dubai, m-am gândit să-mi fac un haștag și să postez pe interneți poze urmate de #30dezileînDubai. Sunt super mega încântată că o să vedem locurile alea frumoase pe care le vedeam până acum doar în poze, însă ce mă bucură mai mult e că voi face sărbătorile cu o altă parte frumoasă din familia mea.

30dezileindubai

Voi face sărbătorile în Dubai + Anul nou!

Pe bune că nu glumesc, în acest moment scriu articolul din mers, sunt încântată la maxim că am oportunitatea să merg alături de oamenii pe care îi iubesc și să-mi petrec o lună de zile acolo unde ei trăiesc deja de câțiva ani. Și pentru că peste câțiva ani sunt sigură că îmi voi citi articolele…. am zis că dacă tot semnez condica pe aici cu fiecare fulg de nea care îmi zboară prin minte, să semnez condica și cu cea mai lungă și cea mai grozavă vacanță din viața mea, de până acum. Că sunt sigură 100% că va fi o experiență unică.

Revin cu cele mai picante și mai deliciose articole de pe tot parcusul șederii mele acolo!

Cu ce plecăm?! Ouppps! Am zis plecăm. Cine cu cine?! Eu, sor-mea și domnul soț, cu 6 bagaje imense pe trenul Mediaș-București, nedormiți de imediat 24 de ore, dar fericiți maxim că decolează din România pe la 15:20 și ajungem în Dubai imediat peste 5 ore. Problema este că nu mai avem răbdare, și ni se pare că timpul trece tot mai greu.

#Csf… #Ncsf! Uneori pentru a fi fericit alții au nevoie de lucruri ieșite din comun. Noi însă suntem fericiți dacă suntem cu toți împreună. Eu cel puțin fără sor-mea nu m-aș duce atât de departe, mai ales de sărbători. Că ea e pricoliciul meu. Și dacă până acum standardul meu nu mă lăsa să plec de acasă zicând că niciunde nu-i mai bine, mi-am dat seama că de fapt nu casa e problema ci oamenii pe care îi iubesc.

Unde sunt oamenii pe care îi iubești, e imposibil să nu fie frumos și bine. Sigur, sunt mulți oameni care îmi vor lipsi, dar totuși sunt doar #30dezileinDubai!

Ne auzim!! Să avem drum bun!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

7 comments

  1. vienela

    Distractie maxima!!! Sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta acolo!
    Nu uita sa trimiti vederi din Dubai celor care colectioneaza asa ceva. Iti dau adresa mea? 😀

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.