Părerea mea despre vopseaua Color Expert cu #omegaplex

Comment

Recomandări

Acum o lună de zile am testat vopseaua de la Color Expert cu #omegaplex care la prima vedere să fiu sinceră nu mi se părea nimic wow. Asta până când am testat-o și în urma așezării ei pe cap am avut senzația că nu simt niciun miros urât. Ceea ce m-a bucurat. Nu mai eram nevoită să simt miros de amoniac și nici nu trebuie să mă prefac că îmi place. În regulă, puțin miros simți.. dar sigur nu e cel de amoniac. Că în fond e o vopsea. Însă e una cu #omegaplex, prima vopsea care pe mine m-a cucerit.

parere vopsea cu omegaplex

De-a lungul anilor părul meu a suferit enorme modificări. De la brunet la blond, de la blond la roșcat, și de la roșcat la brun
et înapoi nu e o cale lungă, dar înseamnă să îți distrugi părul drastic. Iar eu asta am făcut. Prin urmare nici n-am mai avut curajul să îmi vopsesc vreodată părul pentru faptul că deja chiar sufeream de ” boala aia în care îți cade părul muuuult, peste tot și fără să știi de ce”, doar că am dedus, am încercat câteva șampoane care ziceau că pot face minuni… dar nu a fost mare șmecherie cu ele. Așa că am zis că după cele promise de această vopsea o să încerc să văd dacă totuși e real. Și e real, vopseaua asta pentru mine a făcut minuni.

Citește și: Filmul Fast and Furios a fost lansat!

Recomand vopseaua cu #OMEGAPLEX de la Color Expert!

Oricine m-ar întreba i-aș spune că recomand cu drag această vopsea.  Primul plus pe care îl acord e că toată lumea m-a întrebat la ce salon m-am vopsit. Eram brunetă, dacă aș pune o poză cu after și before nu s-ar putea vedea diferența mare, dar vă pot asigura că niciodată nu mi-a strălucit mai fain părul ca acum. Al doilea plus e faptul că rezistă. Cu vopselele din trecut aveam o mare problemă, pe lângă faptul că îmi cădea părul după ce mă vopseam și vopseaua se evapora după câteva săptămâni. Ei bine, cu Vopseaua de la Color Expert ce conține #omegaplex culoarea părului poate fi reîmprospătată după 3 săptămâni, ceea ce chiar te mulțumește, având în vedere că cele mai multe dintre noi ne dorim doar să avem un păr cu o culoare frumoasă.

vopsea color expert

Am avut o experiență tare plăcută cu această vopsea că nici nu pot zice că există minusuri. E puțin cam scumpă, dar după părerea mea își merită banii având în vedere că serul anti-rupere chiar ajută părul să nu mai cadă și să nu mai ies cu mâini întregi de păr după baie. Pe principiul ăsta pot zice că sunt suuuuuuuper mulțumită de vopsea, pe mine m-a ajutat mult. Așa că, dacă vă gândiți vreodată să vă vopsiți părul, v-o recomand cu drag.

pareri vopsea color expert negru intens

Nu cunosc aspectele de acoperire pentru că eu am fost tot brunetă, ce a schimbat a fost doar faptul că am acum un negru mai intens, însă eu cred că prinde bine și la alte culori. Știți cum e?! Fiecare e cu părerea lui, eu nu pot să zic decât că e produsul pe care am să-l recumpăr în următoarele luni, fără nicio reținere.

#Mulțumesc @BuzzStore pentru că mi-ai dat șansa să testez această vopsea!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.