Cum sa spui vorbe din iubire

2 Replies

Personale Să vorbim despre sentimente..

Oare care sunt acele cuvinte frumoase care ni le dorim să ne fie adresate? Fiecare avem în noi dorința de a auzi de la omul care ne iubește vorbe din iubire, vorbe de iubire și apreciere. Am stat și-am analizat, în general două vorbe din iubire leagă doi oameni pe veci, dar acele cuvinte trebuie să își aibă emoțiile care înseamnă sentimentul suprem față de cei care vor să-l audă.

Chiar dacă vor fi nori, soare sau ploi, trebuie să vă iubiți amândoi, astfel veți avea parte doar de vorbe frumoase, de declarații siropoase și chiar și atunci când problemele vin trebuie să știți să le faceți față. Trebuie să știți că uneori în viață se merită să pierzi tot pentru acele cuvinte. Mai ales dacă sunt spuse din suflet.

vorbe de iubire pentru iubit

Și eu îmi doream să fiu iubită, să fiu strânsă la piept, îmi plăcea să primesc tot ceea ce nu ofeream, acesta este adevărul de fapt. Dacă îți dorești ca persoana de lângă tine să-ți vorbească dulce, învață-l s-o facă! Vorbește și tu la fel. Trebuie să vorbești dulce, să fii tot timpul amabilă, să îi arăți că nu îți dorești să-l pierzi.

Vorbele vin din iubire, dacă iubești îți va fi ușor să o faci. Nu te mai închide în tine, încearcă să fii capabilă să exprimi ceea ce poți oferi și ce vrei să primești. Iubirea nu e un târg, te iubesc pentru că mă iubești, iubirea e ceea ce tu poți oferi celuilalt ca și el la rândul lui să o facă fără nicio restricție.

E frumos să îi dai un telefon din când în când, un telefon banal prin care să-i spui doar acele două cuvinte care unii ar da orice moment din viață să nu-l piardă. E așa de prețios. Mai prețios ca aurul, pentru cei ce îi știu adevărata sa valoare. Să nu plângi niciodată fără motiv, plânge din iubire, iubirea merită să o faci. Vei simți că trăiești.

vorbe din iubire, vorbe de iubire

Încercați să vă faceți partenerul să înțeleagă că pentru el vă bate inima. Acesta este secretul. Într-o relație nu trebuie să existe secrete, fiți ca o carte scrisă pentru omul pe care îl iubiți și de la care vă doriți să auziți doar cuvinte frumoase, cuvinte atinse cu dragoste și alinturi care vă vor face să vă simțiți ca niște adevărate zâne sau prinți din ținuturi îndepărtate.

Credeți în iubire. Doar dacă credeți în ea veți primi inelul la care aspiră toate femeile din lumea asta. Un inel care să stea frumos pe deget, semn al mulțumirii și a devotamentului pe care l-ați arătat. Semn că iubirea voastră crește pe zi ce trece așa cum ați construit-o, cărămidă cu cărămidă.

Să vă povestesc despre mine…

Cândva am fost tipa care a crezut în iubire, dragoste, în oameni care eu credeam că mă pot face fericită, dar m-am înșelat. Am greșit enorm și m-a durut îngrozitor. Așa că aveți grijă la omul pe care îl alegeți pentru astfel de cuvinte. Alegeți-vă omul care credeți că face față la asemenea trăiri. Alegeți-vă un bărbat care credeți că vă va iubi și va renunța la majoritatea lucrurilor în viață, dar nu la voi.

Contează mult să știți ce alegeți. E frumos să iubești, aș putea scrie romane despre iubire, dar e mult mai greu să trăiești. Fericirea nu vine din aer, treci prin multe ca să cunoști omul care îți este destinat, pentru că uneori povestea noastră nu se aseamănă cu cea care ne-a fost scrisă. Nu vă pierdeți încrederea, eu am găsit o iubire… am găsit cuvinte frumoase… și omul potrivit lângă care pot dormi liniștită noaptea.

cum sa spun cuvinte de dragoste

Și chiar dacă nu pot spune că am trecut prin multe împreună că, deocamdată suntem tineri și nu avem de unde ști ce ne-a rezervat viața, pot spune că sper și cred că probabil orice mi-ar face nu aș renunța nicicând la el. Nu mai este omul pe care l-am cunoscut acum mult timp, nu mai este omul care să-mi ofere ” Te iubesc”-ul pe tavă așa cum o făcea, este omul pe care îl iubesc și atunci când îmi oferă prețioasele vorbe din dragoste, mi le oferă cu emoție.

Mă face să simt… asta contează! Cuvintele din dragoste te fac să simți că ești specială și cel mai iubit om dintre pământeni. Doar iubirea e sănătoasă. Iubirea e lăsată de Cel care și-a dat viața pentru noi. Astfel trebuie să trăim. Aruncați în jurul vostru cu iubire și veți primi de 10x mai mult. Este un sfat, voi îl puteți lua ca atare!

În iubire nu sunt legi. Spuneți cuvinte cu sens și rost, spuneți-le în așa fel încât să se înțeleagă. Pentru că singurii care pot spune că iubesc sunteți voi. Faceți-o! Spuneți-o cu voce tare, pentru că trăim într-o lume în care cei de lângă noi adoră să ajungem la inima lor, dar pentru asta trebuie să ne dăm interesul.

E frumos să spui vorbe din dragoste, nu? Cum vă face asta să vă simțiți?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.