Vreau sa spun ceva

8 Replies

Personale Să vorbim despre sentimente.. Totul despre femei

Am avut un timp când toate ideile mele, toate feţele mele, le ştia omul de lângă mine. Am greşit atunci şi am suferit destul de mult încât să mă apuc să am un blog pe o variantă gratuită dar eu nici măcar să nu ştiu ce cu se mănâncă acest fel de mâncare.Am ajuns ca din cauza unei singure persoane să mă înnec de gânduri, să devin singură dar singura consolare să fie ” Vă vorbesc vouă” . Nu, asta bănuiesc că a fost cea mai mare prostie .

Pentru că tocmai mi-am dat seama că ţi s-a închis o uşă dar s-au deschis zece. Şi oare cât de bine e când în loc de -o opţiune tu primeşti zece în schimb?  Aşa a ieşit deby.ro, dintr-o decepţie romantică . Aşa am ajuns să urăsc bărbaţii până când am întâlnit un alt făt frumos, pe care îl iubesc mult mai mult decât pe primul. Şi care mă tot supăr pe el, din cauză că era mult mai bine şi plăcut să-l fi cunoscut pe el dintotdeauna. Nu mai pierdeam timpul cu rataţi şi aveam lângă mine cum am de altfel şi acum, un om care mă iubeşte din tot sufletul.  Aşa că feriţi-vă , sunt o femeie perversă :))))

Asta mi-am dorit, asta am avut! Nu vă uitaţi niciodată înapoi, acest blog a fost creat într-o perioadă nefericită, am renunţat la el în perioadele mele fericite şi m-am reîntors când tocmai sunt pe culmile fericirii, pentru că mai fericită ca acum n-am mai fost niciodată!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

8 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.