Vrei sa fii frumoasa?

6 Replies

Business Totul despre femei

Încep prin a spune că cerceii sunt accesoriile care mă reprezintă pe mine, în orice moment al zilei . Îmi plac pentru că tot timpul am impresia că sunt meniți să facă urechiușele mai frumoase și așa am ajuns să devin dependentă de ei. Îmi plac cerceii nici mari nici mici, dar care să transmită ceva, un peisaj, un fluture, un animăluț. Să nu uităm că eu am două animăluțe în apartament, un motan și o pisică.  De asta am optat pentru cercei hand-made. Sunt practici, transmit un mesaj. Sunt unici , mă reprezintă pe mine și îi imposibil ca din toată această eră formată din femei, să fiu singura, nu?

De curând am dat peste un site foarte interesant de cercei. E vorba despre FelicityStore, unde veți găsi și pagina lor de facebook, dând doar un click. Sunt două fete, surori, creative care au pus pe masă tot ce au avut mai bun și evident a meritat, că pe mine m-au câștigat ca client. Nu vreau să sune a reclamă, pentru că nu e . E pur și simplu părerea mea despre ceea ce au reușit aceste surori să facă. Sunt incredibile! Confecționarea de accesorii este un hobby pentru ele , dar a devenit un stil de viață. Nu-i așa că e frumos să combini utilul cu plăcutul?

Acum se află pe drum o pereche de cercei , frumoși, foarte frumoși . După ce îi primesc vă aștept să vă arăt pozele , cu ce am să-i asortez și cât de drăguță am să fiu.Până atunci vă recomand cu mare drag să da-ți un like pe pagina de facebook FelicityStore și aruncați un ochi pe site-ul lor FelicityStore pentru că au prețuri mai mici ca la piață! Pentru cele interesate vreau să vă spun că se livrează în toată țara, iar pentru cititoarele mele din Cluj, vă puteți achiziționa cerceii direct de la atelier, adică 0 taxe poștale. Ia-ți și tu dacă vrei să fii frumoasă.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

6 comments

  1. Zina

    Sunt foarte drăguți și veseli cerceii, dar trebuie să ai un anumit stil de îmbrăcăminte și un anumit fel de a fi, chiar o anumită vârstă pentru a-i purta.

    Să ai zile frumoase, Aniela !

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.