Vrei să slăbești? Încearcă Wow Tea Appetite Killer!

3 Replies

Frumusete

Ceaiul Wow Tea Killer a creat o revoluție în lumea online. Din fiecare părere citită de mine, reiese că ceaiul oferă același rezultat. Slăbește! Și dacă înainte aş fi ezitat să fac o asemenea remarcă, îmi pare tare rău, dar vreau să îți spun și ție că ceaiul ăsta face minuni. Eu sunt adepta ceaiurilor, și aleg să beau ceai în defavoarea apei, pentru că știu că hidratează mai bine.

wow tea

Cum am făcut cunoștință cu ceaiul Wow Tea Appetite Killer? 

Când intri pe facebook în marea majoritate a timpului liber, să știi că găsești și chestii utile. Așa i-am găsit eu pe cei de la www.wowtea.ro, și aveau o reclamă pe facebook cu acest ceai. Am dat un click și apoi am intrat din nou pe pagina lor de facebook. Voiam să citesc niște păreri utile, să fiu direcționată intr-un fel,  să pot lua o decizie. Citind câteva păreri, am zis că merită să încerc. Până nu se întâmpla minunea, să văd eu cu ochii mei că are efect, nu prea îmi venea să cred pe cineva 100%.

ceai wow tea appetite killer

Am intrat pe site și am dat comandă

Odată ce am decis că trebuia să mi-l cumpăr, am văzut că au și ceai Wow Tea Fitness Detox, ceea ce m-a pus puțin pe gânduri. Dar pentru că mie, ceaiurile de detoxifiere nu îmi lipsesc din casă, am zis că e mai bine să trec direct la cel de slăbit. Și nu-mi pare rău! Cu ocazia ceaiului comandat, m-am ales și cu o sticluță, pe care o pot folosi atât la ceaiul fierbinte, cât și la ceai-acompaniat cu gheață. Și e atât de bun. Dezminte tot ce știam eu despre ceai până acum. Deși nu îl beau cu zahăr, ceaiul nu are gust de ceai. E ca și cum ai bea o licoare magică. Tu crezi în magie? Eu cred. De când am ceaiul ăsta, minunile au venit ca prin vis.

wow tea appetite killer

Cât timp l-am folosit și cum l-am preparat?

Acum două luni l-am primit pentru prima dată. Și nu sunt genul ăla de om care să își dea cu părerea, fără să știe în ce se bagă. Și am comandat din nou, după câteva săptămâni. Am avut noroc că prietena mea, m-a sunat să-mi spună că vrea să își comande o sticlă și ceaiul Wow Tea Detox Fitness. Așa că mi-am mai luat și eu o pungă de ceai Appetite Killer. Am băut aproximativ 1 litru pe zi, de multe ori și 500 de ml, din cauză că nu aveam timp să îmi fac întotdeauna. Iar modul de preparare pentru mine, să știi că a fost foarte simplu. Am pus o lingură de ceai în infuzorul din sticlă și apă fierbinte până am umplut sticla. E mult mai concentrat și eu m-am simțit tare bine cu varianta asta. Poți pune în sticlă diferite fructe, gustul rămâne la fel de bun și autentic.

ceai wow tea

Dar în astea două luni, am în minus mai mult de 6 kg. Știu că 4 kg au plecat deja din prima lună, că țin minte că am scris într-un post pe fb asta, dar în a doua lună nu m-am mai ținut strâns, de băutul ceaiului în fiecare zi, și cred că ăsta a fost motivul. Dacă în prima lună mergeam la plimbare, în a doua lună, am lăsat-o pe tânjeală. Așa că, eu sunt mulțumită de succesul pe care mi l-a adus acest ceai, într-un timp foarte scurt. Ți-am mai spus eu că nu sunt foarte sportivă. Fac mișcare doar când am timp și simt nevoia. Iar acum, dacă m-am văzut cu câteva kg în minus, am să continui tot așa. Dacă peste un an, cu minus 2 kg în fiecare lună, cu multă apă băută și puțin sport, o să ajung să cântăresc cu 20 de kg mai puțin? Nu e un vis! Așa se va întâmpla dacă te ții de ceai, și să nu faci cum am făcut eu.

Din ce este făcut ceaiul Wow Tea Appetite Killer?

Ceaiul Wow Tea Appetite Killer conține: Mate ( ceai brazilian), Ceai verde, Mazăre, Fenicul, Apărătoare și Coji de portocale.

ceai de slabit

 1. Mate ( ceai brazilian)- Această plantă este vestită pentru formulele magice, pe care le are. Este o plantă vestită în America de Sud. Iar cei care beau mate de secole întregii, au fost și sunt indienii. Ei foloseau acest remediu pentru căldură, foame și epuizare. Cafeina din Mate este conectată cu tanin. Iar asta ajută să se digere în organism treptat.  Ingredientul important al ceaiului Mate, este alcaloidul, care are o teorie diferită față de cafeina, pe care o știm noi, în mod normal. Mate ajută la stimularea activității fizice și mentale ale omului. Îmbunătățește sistemul digestiv și urinar. Este recomand pentru constipație cronică și este un bun diuretic, pentru că nu suprasolicită rinichii. Dar conține și multe vitamine, minerale și a.ș.m.d.
 2. Ceaiul Verde- De când beau eu ceai, știam că ceaiul verde este cel mai folosit pentru problemele de greutate. Accelerează organismul, previne depunerea de grăsime și distruge plăgile grase acumulate deja. De asemenea, este un foarte bun factor de protecție anticancer, stimulator al arderilor de grăsime și un antioxidant excelent.
 3. Mazăre – Ea crește în regiunea mediteraneană. Din timpuri străvechi, regii se hrăneau cu această plantă leguminoasă, deoarece alunga foamea, dar creștea și senzația de sațietate, așa cum susține wowtea.ro! E o plantă destul de bogată în calorii. Dă resurse de energie și rezistență.
 4. Apărătoare- Această plantă are un tribut mai special. Deține calități incontestabile. Funcționează ca și calmant, stimulator al proceselor regenerative, întăritor de rezistență și un stimulant cardiac cu proprietăți anti-bacteriene.
 5. Fenicul- Această plantă conține multe substanțe nutritive. Conține multe vitamine, minerale, potasiu, calciu, magneziu și antixodanți. Este stimulator pentru aparatul produciv la femei, tonic, digestiv, carminativ, antispastic, diuretic și estrogenic. Ajută la pierdea kilogramelor mai ușor și face să dispară pofta de mâncare. Semințele de fenicul sunt bune și împotriva balonării.
 6. Cojile de Portocale- Scad colesterolul, combat cancerul, stimulează digestia și țin la distanță răcelile și gripele. Sunt extrem de aromate și utile, ca tu să te simți bine consumând acest ceai.

ceai wow tea

Cât de mulțumită sunt de această experiență?

 1. Gust: 9/10
 2. Rezultate: 10/10
 3. Calitate: 10/10
 4. Preț: 8/10
 5. Mod de preparare: 10/10
 6. Sticla Wow Tea: 9/10 
 7. Regim Wow Tea: 9/10
 8. Livrare: 8/10
 9.  Informații utile Wow Tea.ro: 10/10
 10.  Miros și efect9/10

De ce recomand acest ceai?

Ceaiul are efect datorită plantelor din care este făcut. Eu am mâncat în timpul când consumam acest ceai, dar când simțeam că îmi e foame mai tare decât trebuie, poc- o înghițitură și foamea dispărea.  Iar dacă te ții de Wow Tea Appetite Killer, regimul alimentar Wow Tea, multă apă și puțină mișcare, vei vedea și tu că funcționează. Acesta poate fi ucigașul apetitului tău. De asta îl recomand.

ceai wow tea

Ceaiul Wow Tea Appetite Killer – poate fi găsit pe site-ul WowTea.ro! Pe site-ul lor vei vedea atât prețurile cât și restul informațiilor de care ești interesat/ă. Îți recomand să fii atent/ă  pe promoții, și să încerci să vezi și tu ce efect va avea pe corpul tău. Odată ce ai început să îl folosești, pot să îți garantez că nu te mai desparți de el. Eu cred că am devenit dependentă. Sunt dependentă de feeling-ul ăla, pe care îl ai atunci când te vezi pe minus cu câteva kg.

Dacă ți-a plăcut articolul, rămâi conectat/ă cu ceea scriu. Dă un share, e gratis!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

3 comments

 1. Pingback: Ceai WOW Tea - Bianca Ionel

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.