10 lucruri nasoale pe care nu le știai sigur despre mine!

2 Replies

Personale

Pentru că nu am mai scris de ceva timp despre mine, m-am gândit că odată ce știu că sunt destul de misterioasă, să fac loc ca lumea să mă perceapă exact așa cum mă văd eu. Sau cum sunt eu de fapt. Mi-am păstrat în general felul de a fi puțin mai rezervată în mediul online, ceea ce înseamnă că lucrurile pe care ți le voi zice acum despre mine, cu siguranță nu le știai. Dar a sosit și timpul să mă dezbrac de caracter. Că doar nimeni nu-i perfect și asta cred că știi și tu!  Așa că astea sunt cele 10 lucruri nasoale pe care nu le știai cu siguranță despre mine.

10 lucruri nasoale despre mine

1. Sunt genul de om care acționează din instinct în orice împrejurare

Deși nu-i fain să recunosc chiar în halul ăsta. Sunt zodia pești, astfel că deși se zice că înot în cerc și bla-bla-bla, până acum eu m-am ghidat după instinct și după liberul arbitru de a gândi corect. Ceea ce pot să zic că deciziile mele în viață le-am luat în mare parte pe emoțiile pe care le-am avut.  Ceea ce a fost bine și nu, dar asta e altă poveste.

2. Pot să simt pericolul și să depistez minciuna în orice situație!

De-a lungul anilor mulți oameni apropiați au considerat că au câștigat trofeul dacă nu le-am zis că de fapt m-au și mințit. Însă da, mă prind imediat dacă e o situație periculoasă sau dacă cineva mă minte. Înainte nu ziceam, însă acum oricine o face e taxat!

3. Am fost un copil greu de controlat și nu îmi place să fiu comandată

Nu sunt un om foarte complicat, însă nu suport să mi se spună să fac ceva ce nu vreau să fac. Sunt supusă când vreau. Știu să-i fac pe ceilalți să se simtă șefi, dar nu suport comandatul și sfaturile obligatorii pe care trebuie să le recurgitez. Astfel că da, sunt o femeie greu de ținut sub papuc.

4. Nu am ambiție să slăbesc

Tot timpul m-am apucat de diete, am încercat să nu mai mănânc, de fapt să fiu sinceră am început să nu mai mănânc deloc. Slăbesc, dar nu suficient cât să îmi țin motivația sub control. Iar asta înseamnă că nu am suficientă ambiție. Sunt ambițioasă pe alte domenii, dar nu și când vine vorba de corpul meu.

Citește și despre: Transplantul de uter la bărbați

5. Sunetele notificărilor de la telefon mă scot din sărite efectiv!

Am avut o perioadă când mi se părea interesant să aud cum tincăie telefonul într-una. Până acum vreo 4 ani când notificările de la facebook, whatsapp și apelurile personale mă scoteau din sărite, doar ce le auzeam. Sunt mai defectă. Ce să fac?! Cine mă iubește, mă iubește și așa. Așa că toate notificările în afară de apeluri sunt puse pe vibrații.

6. Am momente când dorm la 10 seara și momente când dorm la 3 dimineața

Nu am insomnii întotdeauna, dar așa mă scuz. E doar chestia aia că îs tânără și că pot să muncesc nelimitat. Așa că dacă vreau să dorm, eu pot să dorm și la 10-12 maxim. Însă dacă chiar nu îmi e somn, prefer să dorm mai puțin cu câteva ore și să mă simt mai odihnită față de cum aș dormi 8 ore pe noapte. Asta mi-s, ce să-mi fac? :))

7.  Dinte pentru dinte uneori

Am făcut o rezistență aparte la prietenii care nu mi-au fost prieteni, și astfel că dacă ei mă urăsc, nu mă mai suportă, nu mă mai înghit, mă doare la bastârcă. Însă dacă mă rănește în orgoliu, și totuși, chiar sunt o tipă de treabă și rabd suficient de mult, trebuie să știe că tot ce îmi face mie, la un moment dat i se va întoarce. Că #Dumnezeu nu doarme.

8. Nu sunt genul de om care să calc des prin casele prietenilor mei

Eu pot să număr pe degete de câte ori merg în vizită la cineva într-un an. Indiferent că îmi e cea mai bună prietenă, indiferent că e mama sau că e soacră-mea. Nu-mi place să merg în vizită la nimeni. Sunt sociabilă, dar prefer să ies pe terasă decât să stau să-mi petrec timpul la cineva și să nu mă simt atât de bine pe cât m-aș simți în oraș.

9. Nu mă împrietenesc ușor cu oricine

Chiar am stat și am observat asta. Am o apatie pentru oamenii lăudăroși, plini de ei, care cred că li se cuvine totul. Mă împrietenesc ușor doar cu oamenii pe care îi simt că mi se aseamănă într-un fel sau avem ceva în comun și sunt sigură că ne înțelegem că deh, instinctul își face treaba mereu. Dar probabil ăsta e motivul pentru care nu prea mai am prieteni care să facă drame. #șicebineîmieste!

10. Nu-mi place să îmi împachetez hainele la linie că nu le găsesc niciodată

Nu știu dacă ți s-a întâmplat și ție, dar de nenumărate ori când le-am aranjat excesiv de frumos, nu mi-am găsit ce aveam nevoie. Nu zic că dacă deschid ușa cad din dulap, dar nu, nu sunt aranjate ca în șifonierele pe care le are mama. Așa că, sunt mai dezordonată în dulap, dar sunt ordonată în laptop și în casă. Ceea ce eu zic că cui pe cui se scoate.


Cam astea sunt cele 10 lucruri pe care nu prea le știe nimeni despre mine, dar nici nu le-am ținut secret. Tu ce lucruri ascunzi despre tine?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

  1. Spiridon Puiu

    Interesanta personalitate,sau hai sa le spunem obiceiuri.Cred ca te potrivesti de minune cu mine,si eu am exact aceleasi principii.

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.