3 lucruri și obiceiuri pe care le-am descoperit în această săptămână

1 Reply

Personale

Cu fiecare săptămână ce trece, îmi dau seama că descopăr lucruri noi care merită știute și de voi. Indiferent că găsesc pub-uri, bloguri, obiceiuri sau feluri de mâncare, cred că lucrurile care mi-au plăcut cel mai mult în această săptămână, merită să fie așternute aici. Astfel că la sfârșitul lunii îmi pot da seama care sunt lucrurile frumoase pe care le-am petrecut sau întâlnit. Va fi ca o nouă categorie în ce privește ceea ce trăiesc. Așadar, să începem.

trei lucruri

Citește și: Despre pachete

  1. Am descoperit un fel de sushi care îmi place. 
    ♦Deși nu sunt fan pește, intr-una din zilele trecute am decis că ar fi cazul să mănânc ceva mai deosebit. Astfel că am comandat Sushi de la Master Sushi din București și am băgat la ghiozdan până la refuz. #Sămifiedebine #sushitime sushi
  2.  Am început să urmăresc blogul www.micuta-turista.com
    Un blog care m-a captivat cu adevărat. Mi-ar plăcea și mie ca în viitor să am o fetiță care să călătorească atât. Nu doar că are un blog fetița asta, dar scrie despre călătorii cu un umor ieșit din comun. Astfel că dacă vrei să citești ceva mai inedit, cu mare drag ți-o recomand. www.micuta-turista.com e url după care găsești cel mai entuziast blog. Super tare! #micutaturistă #blogdecălătorii
  3. Cartofi prăjiți cu pătrunjel și usturoi

Doamne! Sunt atât de buni încât nici nu îi pot descrie. Am mâncat pentru prima dată într-un mare fel, o porție de cartofi cu usturoi și pătrunjel. Omg! Ce gust, ce plăcere, zici că n-am mai mâncat în viața mea ceva atât de bun. Am găsit restaurantul ăsta ce dă o găleată de cartofi prăjiți exact la intersecție la Budapesta, în București. Nu mai țin minte localul, dar au fost gustoși maxim!

Așadar, astea sunt cele 3 lucruri care mi-au rămas în minte că le-am făcut/descoperit săptămâna asta. Tu ce ai păstrat memorabil din trăirile pe care le-ai avut?!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.