Despre casa funerara Blaj și ce pachete ți se potrivesc

Comment

Business

Pentru fiecare persoana experienta traita in fata mortii este una diferita. Dar in general toata lumea recunoaste ca se simte coplesita de tristete. Oricat de puternica ar fi o persoana, durerea care se strecoara intens in suflet tinde sa o destabilizeze. Cu atat mai mult daca ne referim la acea persoana responsabila cu organizarea ceremoniei de inmormantare si in general cu tot ce tine de acest eveniment.

sicrie casa blaj

In contextul acesta, companiile moderne de servicii funerare vin sa degreveze familia indoliata de numeroasele formalitati si chestiuni organizatorice. Firmele de servicii funerare complete, cum este Casa Funerara Blaj, nu se rezuma doar la furnizarea unui sicriu si transportul celui decedat pana la cimitir. Ele se implica mai mult in tot ceea ce inseamna organizarea inmormantarii sau dupa caz a incinerarii. De exemplu, Casa Funerara Blaj include in oferta de servicii: consiliere de specialitate, organizare de parastase, ajutor pentru intocmirea dosarului de ajutor de inmormantare, organizare procesiune la pas, cor, imbalsamare, constatare deces etc.

Un deces atrage dupa sine necesitatea punerii in ordine a unor acte, pregatirea inmormantarii sau a incinerarii, organizarea parastaselor crestine cu impartire de pachete in numele celui raposat, achizitionarea de loc de veci, cruce si sicriu, solicitarea si pregatirea dosarului necesar pentru ajutorul de inmormantare, asigurarea transportului pentru sicriu, respectiv pentru participantii la procesiunea de inhumare. Toate acestea trebuie realizate nu oricum, ci contra cronometru. Iar atunci cand ai in suflet proaspata durere a pierderii unei persoane dragi, este usor sa te pierzi si sa te simti coplesit de toate lucrurile pe care trebuie sa le rezolvi.

Citește și: Cum să adopți un stil de viață sănătos

In afara de tristetea cauzata de pierderea persoanei dragi, cu siguranta ultimul lucru pe care vi l-ati dori ar fi sa va implicati in astfel de chestiuni organizatorice. Prin urmare, colaborarea cu o companie de pompe funebre care sa preia toate (sau cea mai mare parte din) aceste sarcini reprezinta o solutie foarte buna.

Daca va aflati intr-o situatie similara si cautati o firma de servicii funerare in Bucuresti sau Ilfov, Casa Funerara Blaj va sta la dispozitie. Sediul sau se afla in Sectorul 1, chiar pe Calea Grivitei, dar indiferent de sectorul din care sunteti dumneavoastra sau persoana decedata, agentii de servicii funerare se vor deplasa acolo unde este nevoie si vor realiza cu profesionalism toate atributiile necesare pentru o buna desfasurare a ceremoniei de inmormantare.

6 Pachete de servicii funerare

Pentru ca se adreseaza unui numar variat de familii indoliate, Casa Funerara Blaj a formulat o oferta cu 6 pachete diferite, cu preturi pentru orice buzunar. Astfel puteti alege intre pachetul minim, mediu, standard si lux. Apoi exista un pachet de servicii funerare destinat celor care au optat pentru incinerare si unul util pentru familiile persoanelor decedate la spital.

Experienta indelungata, de peste 10 ani, recomanda Casa Funerara Blaj in furnizarea de servicii funerare la standarde inalte. Oferta actuala a fost conturata in urma feedback-ului primit din partea familiilor indoliate si a constatarilor din practica.

Firma livreaza din stoc sicrie cu esente diferite. Puteti alege din peste 40 de tipuri de sicrie fabricate din nuc, brad, stejar, fag, tei, cires etc. Daca intampinati dificultati in gasirea unui loc de veci in timp util, Casa Funerara Blaj va poate oferi informatiile si necesare pentru formalitatile ce trebuie indeplinite in vederea concesionarii locului de veci.

Casa Funerara Blaj asigura servicii de calitate superioara, pastrand intotdeauna discretia, seriozitatea, profesionalismul si rigurozitatea. Toate serviciile se efectueaza cu respectarea celor mai noi prevederi legale, la standarde europene. Pentru consultanta si detalii suplimentare privind pachetele de servicii funerare puteti apela la orice ora si in orice zi numarul de telefon 0764 690 865.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.