3 trucuri simple pentru a cuceri un bărbat

2 Replies

Dragoste si Sex Totul despre femei

Rețeta simplă când vine vorba de bărbați? Hahaha, am râs copios. Nu vreau să fiu rea, dar așa e. Bărbații spun despre noi, femeile, că suntem complicate, că nu suntem hotărâte, că nu știm ce vrem. Am o veste pentru voi, bărbaților: sunteți LA FEL. Dacă la început păreți hotărâți de ceea ce vreți (mulți dintre voi, sunt și excepții de la regulă), mai apoi aveți mustrări „de conștiință”. Sau vă speriați. Bineînțeles, nu vreau să încep discuția despre diferențele dintre băieți și bărbați, pentru că ar dura o veșnicie. Cert este că nici voi nu știți, de cele mai multe ori, ce vreți. Căutați ceva, dar vreți altceva.

trucuri cucerire

Vreți ca o fată să arate și bine, să aibă un IQ peste medie, să fie cuminte, dar sălbatică în același timp. Vreți perfecțiune. Cam greu. Femeile nu sunt perfecte, cum nici voi nu sunteți. Dar deja o dăm în alte discuții. Noi, femeile, ne dăm și peste cap pentru a cuceri bărbatul pe care îl simpatizăm sau îl placem. Multe dintre noi sunt dispuse să facă orice ca să aibă bărbatul pe care ea îl vede ca fiind perfect lângă ea. Experiența m-a învățat ceva, nu e mare lucru să cucerești un bărbat dacă atracția e reciprocă. Iată 3 pași simpli pentru a-l face să vrea să te aibă în fiecare minut lângă el.

  1. FII SEXY

Femeile se îndrăgostesc de ceea ce aud, iar bărbații de ceea ce văd. Ăsta e un lucru bine știut. Așa că, o rochie care să îți pună în evidență formele sau niște haine foarte mulate vor avea un efect garantat. Dacă îți mai faci și un machiaj finuț, dar obraznic (sunt sigură că știți despre ce vorbesc), îl vei da pe spate. Atenție, machiajul și îmbrăcămintea trebuie susținute de o atitudinte și mai sexy. Ascultați la mine, și felul în care mănânci sau sorbi din paharul cu vin poate stimula un bărbat (nu râdeți, știu ce vorbesc). În general, sexy înseamnă încredere și acea inabordabilitate sau mister, cum vreți să îi spuneți. Cu cât vei fi mai inabordabilă, cu atât vei fi mai dorită.

trucuri sa cuceresti

  1. FĂ SEX CU EL

Da, ați auzit bine. Sexul e foarte important pentru bărbați. Nu recomand să mergeți cu el de la prima întâlnire acasă, dar nici să aveți acea regulă stupidă „a 15 întâlniri”. O faceți atunci când simțiți, atunci când vreți să îl aveți neapărat și nu mai vedeți altă posibilitate. Și cu cât mai mare dorința, cu atât mai bine. Bărbații iubesc să vadă acea dorință „sălbatică” în pat. Și că sunt doriți. La fel ca și noi, femeile. Fiți senzuale, satisfaceți anumite plăceri (cu limită), fiți sălbatice și spontane și vă garantez că veți avea atenția lui pentru o bucată bună de timp.

trucuri cucerire

  1. HRĂNEȘTE-L

Știu că sună penibil. Dar știți voi vechea zicală care zice că „dragostea trece prin stomac”. Exact. La noi, femeile, nu e chiar musai, dar bărbații sunt mai atrași de o femeie care știe să gătească bine și o fac pentru ei. Chiar și un mic dejun simplu după ce vă treziți e eficient. Sau o cină copioasă, dacă nu dormiți împreună. Îl va face pe el să nu vă uite degrabă. Pentru că, în ziua de astăzi, puține dintre noi mai gătesc cum trebuie. Și mă refer la mâncare adevărată, nu la ouă și cartofi prăjiți. Puteți să gătiți și împreună, ceea ce e și mai senzual. Nu mă întrebați de ce bărbații sunt așa. Poate că e subconștientul lor care le spune că veți fi o soție bună, dacă va fi cazul. Habar nu am.

trucuri cucerire

Atenție! Nu e asta o rețetă perfectă pentru a cuceri un bărbat. Sunt doar niște trucuri simple pe care voi le puteți face pentru a ajunge să îl faceți pe tipul de care vă place să nu vă uite prea curând. Bineînțeles, diferă de la caz la caz și trebuie (poate) să adaugi și alte anumite trucuri pentru a obține efectul dorit. Dar, din experiența mea, astea 3 rezolvă mai tot. Și, aveți grijă, odată cucerit, trebuie ținut lângă voi. Și acolo depinde numai de voi cum o faceți. Gata, la atac, dragile mele! Cuceriți, cuceriți, cuceriți!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.