4 lucruri pe care orice femeie trebuie să le aibă în geantă

Comment

Totul despre femei

Care sunt acele 4 lucruri pe care orice femeie trebuie să le aibă în geantă? Această întrebare, își poate avea răspunsul în foarte multe lucruri, produse cosmetice și multe altele! Însă am să vă spun cum văd eu lucrurile și care consider că sunt acele lucruri care nu ar trebui să lipsească din geanta unei femei.

Nu uita să-mi spui ce ai tu în geantă și care sunt câteva dintre lucrurile fără de care nu pleci de acasă.Din punctul meu de vedere, prioritare ar trebui să fie următoarele:

Luciul de buze/Strugurelul 

Pentru multe dintre noi, luciul de buze/strugurelul este un produs fără de care nu ne imaginăm că putem să ieșim din casă. Îl aplicăm atât pentru că arată bine pe buze, dacă este în nuanțe de nude, chiar transparent, dar și pentru că hidratează. 

Este un produs pe care orice femeie ar trebui să-l aibă în geantă. Poate fi folosit oricând și mai mult decât atât, este un produs mic, care nu ocupă foarte mult spațiu. Ca urmare, poate fi luat chiar și într-o geantă destul de mică, nu neapărat în una de dimensiuni normale!

Buzele femeii reflectă de foarte multe ori, modul în care aceasta percepe îngrijirea. Buzele hidratate, nu cele uscate, vor inspira mereu atenție la detalii, dar și la rutina de îngrijire.

Citește și despre cele mai bogate fructe în vitamina C

Oglinda 

Oglinda este de departe un lucru pe care nu ar trebui să-l uităm niciodată acasă. Putem opta pentru una mică, obișnuită, sau putem opta pentru o pudrieră. Aceasta este mult mai ușor de folosit, dar și mult mai accesibilă! Este mică și poate fi pusă cu lejeritate în geantă, fără a ocupa prea mult spațiu!

Chiar dacă te machiezi sau nu, ar trebui să ai o oglindă cu tine pentru a verifica din când în când modul în care te prezinți. Îți poți verifica părul, dacă te-ai machiat, machiajul sau rujul/luciul de buze și nu în ultimul rând, mi se pare esențial ca o femeie să-și verifice dantura.

De mult ori mâncăm în oraș, nu-i așa? Ei bine, pot rămâne resturi de mâncare printre dinți. Pentru o adevărată lady nu este deloc estetic să se prezinte cu resturi de mâncare printre dinți! De aceea, cu ajutorul unei oglinzi se poate verifica acest aspect!

Asigură-te că arăți mereu impecabil!

Pudra 

Mi se pare mai mult decât important ca orice femeie să aibă o pudră în geantă! De ce? Ei bine, fie că te machiezi, fie că nu, este foarte bine și estetic să-ți pudrezi puțin fața. În acest fel, mai ales în sezonul cald, împiedici apariția sebumului la nivelul tenului!

Pudra este esențială, mai ales dacă vorbim despre un machiaj! Din când în când, chiar este recomandat să se verifice machiajul și să se mai seteze cu pudră, acolo unde este nevoie! De multe ori, zona T este una problematică!

Elastic de păr/Accesorii pentru păr 

La fel de important este și un elastic de păr sau accesorii pentru păr! În ceea ce mă privește, mi se pare nu doar important, ci chiar esențial ca orice femeie să aibă în geantă ceva pentru păr! 

De multe ori, când vorbim despre temperaturi ridicate și despre un păr lung, acesta tinde să se îngrașe foarte repede. Dacă ai obiceiul de a-ți trece mâna prin păr tot timpul, nu o mai face! Nu este nici frumos, dar nici bine pentru părul tău! În acest fel, contribui la secreția accelerată de sebum!

Iar dacă vorbim despre vreo întâlnire importantă, asigură-te că nu îți lași părul liber. Dacă nu dorești să-l prinzi, atunci optează pentru un  accesoriu de păr! Alege ce îți place, însă asigură-te că ai cel puțin un elastic de păr la tine sau un accesoriu pentru acesta!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.