Ciulama de ciuperci cu piept de pui

22 Replies

Retete de gatit

Cum se prepară o ciulama de ciuperci?

Punem într-o cratiţă puţin ulei,punem la călit ceapa tăiată mărunt şi după ce ai curăţat ciupercuţele de pieliţă şi le-ai spălat,le tai felii şi le pui şi pe ele la călit peste ceapă.

După, pui într-o farfurie făină dupa măsura ochiului,cam cât crezi tu că ar trebui să fie de gros sosul şi peste făina ,torni lapte şi iei telul să mesteci ca să nu rămână cocoloaşe.

Apoi,torni în cratiţă peste ciupercuţe şi laşi câteva minute să clocotească.Fiecare îşi pune verdeaţă(nu e necesar)sare şi piper după propriul gust . Nu uitaţi să puneţi şi smânână.!Se poate servi cu piept de pui sau mămăliguţă.

Voi cum preparaţi această ciulama?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

22 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.