Cum se prepară o ciulama de ciuperci?
Punem într-o cratiţă puţin ulei,punem la călit ceapa tăiată mărunt şi după ce ai curăţat ciupercuţele de pieliţă şi le-ai spălat,le tai felii şi le pui şi pe ele la călit peste ceapă.
După, pui într-o farfurie făină dupa măsura ochiului,cam cât crezi tu că ar trebui să fie de gros sosul şi peste făina ,torni lapte şi iei telul să mesteci ca să nu rămână cocoloaşe.
Apoi,torni în cratiţă peste ciupercuţe şi laşi câteva minute să clocotească.Fiecare îşi pune verdeaţă(nu e necesar)sare şi piper după propriul gust . Nu uitaţi să puneţi şi smânână.!Se poate servi cu piept de pui sau mămăliguţă.
Voi cum preparaţi această ciulama?
Ce bine arata 🙂
Mersi!:)
eu n-o prepar, eu o mănânc…
:))Bravo tie! Eu prepar şi mănânc!:D
Arată bine. 🙂
Mersi,Cipri!:)
Nu gatesc niciodata ciulama, iar de manacat foarte rar… Facea mama mai des cand eram mica… 😀
Inseamna ca i-ai cam uitat gustul..?:P
Cuvantul „ciulama” ma duce cu gandul la o matura, habar nu am de ce.
Arata bine (as risca sa mananc) 😀
Ma crezi ca daca ai gusta,ti-ar place?
hmm, atunci o sa incerc sa gust matura 😀
:))Putina matura! Apropo esti in blogroll,am vazut ca si tu ma ai..
mereu gresesc mailul si nu imi apare avatarul 😐
Iti apare avatarul,ai observat?
Arata foarte bine! Mi s-a facut pofta! =P~
Esti sigura ca nu esti insarcinata,nu?:)) Ca nu cumva sa ma gandesc ca am facut o greseala!:))
Noroc ca nu, ca altfel…
In alta ordine de idei,ai revenit in online?:D
Pot sa jur ca am mai scris un comentariu, dar nu apare
Da,dar comentariile apar dupa ce le moderez:)
Arată foarte bine și sunt convins că e delicioasă.
Mi-ai făcut o poftă … 🙂
Toata lumea pana acum mi-a spus ca..e delicioasa:P