De ce este atât de grozav să fii femeie?

2 Replies

Totul despre femei

Ești femeie, dar îți place ceea ce presupune asta? Să știi că există atât de multe motive pentru care să te bucuri de acest statut al tău. Chiar dacă nu te-ai gândit niciodată la asta, o femeie are mai multe privilegii în această lume și ar trebui să fie tare încântată de rolul pe care i l-a dat Dumnezeu pe Pământ. Chiar dacă ea a îndemnat pentru prima dată la păcat. Uite de ce este grozav să fii femeie! Vezi câteva motive bune și începe să îți sărbătorești mai mult feminitatea: 

despre femei

1. Poți rămâne însărcinată și aduce pe lume o altă ființă umană.

Sânge din sângele tău. O adevărată minune a naturii. Sau a Lui Dumnezeu? A fi însărcinată este unul dintre cele mai frumoase, dar și tulburătoare lucruri pe care le poți experimenta vreodată. Să simți că ai un bebe în tine, să îl simți cum dă din mânuțe și piciorușe. Să simți că în tine crește o altă viață este totul. Bineînțeles, numai tu știi cât de dură poate fi această perioadă de 9 luni și adusul pe lume, de asemenea. Dar se merită, nu-i așa?

motive grozave ca esti femeie

Citește și : Cum am spart un S8 Plus de două ori

2. Te poți bucura de arta machiajului.

Nu că bărbații din ziua de azi(și chiar și cei din trecut) nu au apelat niciodată la asta, dar aceștia sunt doar niște maimuțoi care nu își iau în serios statutul masculin. Așadar, machiajul si aceste pensule pentru machiaj este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care ni le putem face ca femei. Putem jongla cu culorile sau putem experimenta un machiaj cât mai natural, neutru. O adevărată plăcere să ne machiem pentru un anumit eveniment la care vrem să strălucim. Dar și mai minunat este să mergem la un make-up artist profesionist care să facă asta pentru noi. Un adevărat răsfăț!

3. Hainele sunt puterea noastră.

Chiar și bărbații au recunoscut că nu există atât de multe haine pentru bărbați în magazine, câte sunt pentru femei. Și pe bună dreptate. Dar noi nu ne supărăm deloc că designerii și creatorii de modă se gândesc la noi și de la an la an mai concep și alte trenduri cu care să ne împodobim și să ne scoatem în evidență corpurile cu anumite ocazii. Oh, sunt atât de multe lucruri bune la a fi femeie. Și nenumăratele tipuri de pantofi pe care îi putem purta, accesoriile de tot felul care ne încântă de fiecare data, de la sezon la sezon, dar și părul pe care îl putem aranja în multe feluri, singure sau cu ajutor specializat – sunt cele mai mari delicii pe care ni le oferă statutul de femei în această lume.

motive sa fii femeie

Și încă un lucru: Puterea de seducție a femeilor nu se va compara cu nimic altceva!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.