Horoscop și zodiac. Cred în ele dacă citesc ce vreau!

4 Replies

Personale

Horoscop și zodiac. Cele mai interesante chestii dacă stăm să ne gândim serios. Obișnuiam înainte când aveam zile proaste să scriu repejor pe google și să dau atâtea click-uri până găseam un horoscop pe placul meu. Într-unul scria că lucrurile nu-mi vor merge bine pe plan emoțional, că trebuie să las garda jos, că nu dorm suficient și să intru la birou cu o oră mai devreme. Chestii false, inutile și fără nicio legătură cu viața mea.

horoscop pesti

22 Iulie 2016, horoscop Pești!

  • Mi se recomandă să nu intru în responsabilități noi. Păi mda, nu era oare normal? Eu nu mai fac față nici măcar la o ciorbă pe care mi-o trec în agendă dacă vreau să o gătesc. Am o viață sedentară, m-am făcut cât o maimuniță, și mie îmi zice horoscopul că nu am nevoie de responsabilități. Mă`ce să zic? E de bine. Dacă nu trebuie, nu trebuie domne` și gata!
  • Țineți cont de sfaturile partenerului. Va fi tot timpul acolo să vă ajute. Așa sună bineînțeles, propoziția din horoscop. Nu era îndeajuns că doar scrisesem că rufele se spala in familie? Acum trebuie să-i zic la bărbatu-meu tot, deși știam că toate soluțiile și deciziile se iau împreună. Ce viață! Ce rezonanță, fratele meu!
  • M-au sfătuit să mă dedic activităților de rutină. Nu e destul că fac curățenie, fac mâncare, strâng hainele, le spăl, le calc, le pun în șifonier, merg la cumpărături, aranjez pături, fac curățenie în baie, șterg praful… Horoscopul meu mă pune la treabă! Și trebuie să fiu calmă, nu de alta, dar ăsta e horoscopul ce mă motivează pentru tot weekend-ul. Omg!

Până când mi-am zis că dacă tot nu e în stare să mă motiveze, să caut un horoscop, dar să fie cel mai bun horoscop pentru zodia mea.

P.S: Vă rog eu mult, când vă doriți să citiți horoscopul, citiți-l și acceptați-l doar atunci când scrie de bine. Când scrie de rău, mai bine apăsați pe x și ieșiți afară de pe site, că altfel numa` zi plăcută nu mai aveți. Eu nu sunt stabilă weekend-ul ăsta din horoscopul dat de un site, însă pe un alt site sunt bogată, am chef de soare și văd libertatea în viața mea. Nu cred că are rost să mai vorbesc despre zodii… că dacă mă apuc să fac un research, găsesc 100 de informații utile și neutile, dar ele există acolo, iar eu ca o proastă ar trebui să le citesc. Sunt doar un pește.. care se zbate pe uscat într-o lume în care apa a fost luată de secetă!

Cât de mult credeți în zodiac și horoscop? 

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

4 comments

  1. Teodora

    Mwahahahaha! Cand il aud sau sunt informata de cel zilnic, iese cu mult ras. In ceea ce priveste horoscopul in general, eu nu cred in el si este strict o sursa de amuzament. Nu cred ca toti oamenii de pe aceasta planeta pot fi impartiti in 12 categorii si ignoram tot ce inseamna mediu, educatie, experienta de viata si o sumedenie de alti factori.
    Chiar am o serie pe blog cu zodiile si moda (maine ar trebui sa am gata articolul pentru leu), dar tot timpul subliniez ca este doar ca sa ne distram 🙂

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.