Nuanțe de ruj pentru primăvara anului 2017

Comment

Totul despre femei

Deși aproape trecem în luna februarie și încă este iarnă peste tot în lume, mai puțin în zonele calde unde te poți prăji la soare la temperaturi super ridicate, noi femeile ne gândim deja la tendințele anului 2017. Însă, nu mereu ne stă capul la țoale și la felul în care se mai îmbină ele în acest an nou, ci ne gândim la tot felul de nimicuri utile care ne fac mai frumoase și ne dau mai multă încredere în noi atunci când vrem să cucerim lumea. Cosmeticele și produsele de înfrumusețare sau de make-up nu ne ies din minte, și de aceea am dori să știm ce se poartă și ce ne mai așteaptă începând cu primul sezon ce vestește vremea bună, soarele și hainele mai lejere – adică primăvara.

nuante de ruj primavara

Pentru că iarna purtăm pe buze mai mult balsamuri și soluții care le hidratează și le tratează împotriva crăpăturilor și uscăciunii în exces, abia așteptăm primăvara pentru a ne da cu un ruj bun, într-o culoare la modă, care să ne accesorizeze ținutele fresh. Uite ce zic de pe acum producătorii de cosmetice și de machiaj că se va purta în primăvara 2017. Și asta fără să își facă neapărat reclamă ca să își vândă produsele.

Citește și: Cum să scapi de stres și de oboseală

1. Luciuri cu slipiri de diamant și pietre prețioase

Pentru unele firme de make-up, tranziția de la iarnă la primăvară înseamnă și folosirea texturilor lucioase, cu slipiri de diamant și scânteieri de pietre prețioase. Nuanțele de roz transparent sau de fructe de pădure se inbina cu un strat gros de sclipici intens și cu siguranță îți vor face buzele mai senzuale.

2. Rujuri semi-mate

Culoarea corai va fi din nou la modă în primăvara 2017. Și ne place atât de mult, încât apreciem ideea producătorilor de cosmetice care ne încântă cu tot mai multe nuanțe în acest gen pentru rujurile momentului. De asemenea, textura semi-mată a acestor produse pentru buze este ideală.

3. Nuanțe mate de nude Primăvara.

Acest anotimp al revenirii la viață, al florilor care devin adevărate minunății din bobocii lor, al mireselor și al prospețimii este perfect pentru nuanțele mate de nude ale rujurilor îndrăgite de toată lumea. Poți încerca ceva între o nuanță fină de blush până înspre un roz pastelat. Dacă nu, rămâi la varianta nuanței pielii sau ușor maronie pentru machiajul tău de primăvară.

Acum că ai aflat care ar fi unele dintre nuanțele și culorile de ruj care vor fi la modă în primăvara 2017, pregătește-te și cumpără-ți sau comandă-ți cele mai bune astfel de produse cosmetice și de make-up de la brandurile tale favorite.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.