Vrei sa slabesti? Treci la dieta!

10 Replies

Personale Retete de gatit

M-am tot gândit ce faceți voi dacă sunteți la dietă. Aseară citeam câteva documentare despre mâncarea nesănătoasă și ce trebuie să faci ca să te simți mai sănătos sau mai energic. Dieta cu apă, oțet de mere, dieta Dukan și cine știe cu ce ne mai invadează creierul Google. Nu! Dieta nu înseamnă să mănânci doar iaurt. Dieta nu v-a da roade dacă o percepi așa.

Îți propun un sistem: Nu te gândi că ești la dietă. Fixează-ți în cap ideea de a schimba ceva în meniul zilnic pe care îl consumi. Elimină grăsimile, prăjelile, tocănițele, uleiul, sarea, dulciurile, sucurile, snacks-urile, pizza și mâncărurile care crezi tu că nu te fac să te simți bine și mai sănătos. Între timp încearcă să schimbi și felul de a consuma pâinea.

ce sa mananc sa slabesc

Nu zice nimeni să scoți pâinea din alimentație. Dimpotrivă, cine zice asta mi se pare o chestie de proastă organizare, că este posibil să o elimini de tot și după două luni să te întorci iar de unde ai plecat de dorul ei. Și nu cred că e necesar. Mai bine câte-o felie, două, pe zi, pentru că mâncată moderat pâinea n-a făcut niciunui om rău, doar că… atenție: Mănâncă pâinea cu cereale de grâu, tărâțe, și elimină pâinea din făină albă!Totul ține de tine.Dacă stai să începi diete prin care să te înfometezi și să îți distrugi atât sănătatea psihică cât și cea fizică, eu zic că nu are rost să o începi.

Pe lângă mesele sănătoase pe care trebuie să le ai, puțină mișcare nu strică. Să vezi atunci cât de bine și sănătoasă te vei simți. Vei vedea că în timp vei slăbi vizibil și cu o alimentație sănătoasă vei putea face mai multe lucruri. După ce mai dai din greutate, nu trebuie să schimbi nimic. Doar că e bine să îți creezi un meniu pe care să știi că îl poți suporta pe o perioadă mai lungă a vieții tale.

Ce părere ai? Renunți la dietă ca să mănânci sănătos?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

10 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.