Astăzi am fost la doctorii noștri dragi de la Duovet să îi facem vaccinurile anuale

Comment

Teddy Dog

Am mai scris despre Cabinetul Veterinar Duovet din Mediaș, și am făcut-o pentru că medicii sunt după părerea mea, cei mai buni din orașul ăsta. Și nu sunt doar eu cea care zice asta. Nu sunt singura care își tratează câinele la ei, pentru că dintre prietenii mei, majoritatea s-au portat acolo. De ce? Păi rasa câinelui meu e oricum una foarte sensibilă, și nu aș fi făcut față fără doctorii minunați pe care i-am găsit. Recunosc, toată lauda e pentru ei. Am un câine cu demodecie și le mulțumesc pentru că la sfaturile lor, nu am trecut niciodată într-o etapă următoare. Prin tratamentele recomandate am încercat să îi ținem boala sub control și chiar nu a ajuns într-un stadiu avansat.

Cabinet veterinar duovet Medias

Uneori mai greșesc și eu din cauză că sunt protectoare și îmi place să cred că știu totul despre câinele meu. Însă nu e așa. Am avut tot timpul noroc cu medicii de la Duovet. Chiar și pentru o căpușă pe care o puteam scoate singură, am apelat la ei ca să fiu sigură că totul e în regulă. Uneori sunt insuportabilă și tind să cred că doar câinele meu are zeci de probleme, dar greșesc. Le mulțumesc pentru înțelegere și pentru că Teddy e un câine sănătos și fericit lângă noi. Nu merg anual la medic cu el, ci aproape în fiecare lună avem nevoie de câte ceva. Dăm și telefoane atunci când vedem o schimbare mică, pentru că așa sunt eu, dusă cu capul. Dar le mulțumesc pentru că m-am putut baza pe ei de fiecare dată. Sunt minunați, și nu spun asta pentru că acolo îl tratez pe Teddy, ci o spun pentru că majoritatea câinilor vecini de pe aleea unde locuiesc, își tratează câinii la ei cu plăcere și au fost mega-multumiți. Îmi permit să îi numesc cei mai buni din orașul ăsta. Astăzi am fost la vaccin! Iar Teddy a fost tare nerăbdător să își însemneze locul.. Credeți-mă. ??

cabinet veterinar duovet medias

Nu a plâns și nici nu a făcut ca și ultima dată când i s-a dat pastila pe gură pentru deparazitare externă, dar știam eu, că Teddy este un câine curajos și fără teamă. Așa că mi-e greu să cred că o injecție, hai două, că erau două vaccinuri făcute, să-l facă să plângă sau să chițăie. Pe lângă vaccine, i s-a mai făcut și un consult, ca să fim siguri că al nostru copil îi sănătos. Vă recomand cu plăcere să le faceți și voi o vizită, și să-mi spuneți ce părere aveți. Pentru că odată ce aveți prima întâlnire, vă asigur că nu veți mai vrea un alt medic pentru animăluțul vostru. Îi puteți găsi pe pagina lor de facebook Cabinet Veterinar DuoVet Mediaș și dacă vă doriți să citiți mai multe despre ei, vă recomand să citiți și articolele acestea, pe care le-am scris anul trecut: Prima mea întâlnire cu medicii de la Duovet Mediaș și De ce apreciez eu cabinetul veterinar Duovet din Mediaș.

Așa că noi, după o colaborare de 1 an și 3 luni suntem foarte mulțumiți de serviciile lor și de modul de a se comporta cu noi. Mi-ar place să știu…  Oare voi unde vă tratați animăluțul și ce experiențe plăcute sau neplăcute ați întâmpinat până acum?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.